Screens

Screens


En screen, også kaldet en zip screen, er en helintegreret for hele bygningen. De sættets op udvendigt, og fungere meget lig et rullegardin eller markise. Men i modsætning til f.eks. en markise som altid vil dække 100 % for udsynet. Så vil en Zip screen, set indefra blot dæmpe solskinnet, uden at spærre for udsynet. Det opnåsved at skærmen enten er lavet af hulvævet polyesterstof eller pvc-belagt glasfiber.
På samme måde som med et rullegardin eller markise, så trækkes skærmen op, og ind i en kasse når den ikke er i brug. Det betyder at når skærmen ikke er i brug, så er der ikke noget der skæmmer bygningen.
En Zip screen installeres som regel med en eller en anden form for motor, og automatik der kan trække op, og ned. Men der findes mange forskellige løsninger, og såfremt det ønskes kan det endda installeres som et rent manuelt system.
Der er mange fordele ved at vælge en screen. Udover at en Zip screen skæmmer bygningen minimalt når den ikke er i brug, og sikre at der stadig er udsyn udadtil når de er trukket for. En Zip screen er konstrueret, så de slutter næsten helt tæt på vinduet. Derved opnås en isolerende effekt når de er trukket for, hvilket er med til at dæmpe varmen fra solen. Derudover så opnår man også med den meget tætte konstruktion, hvor skærmen bliver holdt fast på tre sidder, også en konstruktion der kan holde til kraftige vinde. En vigtig ting i det danske vejr.
Kontakt Dank Aluteknik, enten ved at udfylde vores formular her, eller skriv til os på mail@danskaluteknik.dk også står vi klar til at rådgive dig. 

Zipscreens på Middelfart Rådhus