Glastag

Glastag


Med et glastag, sikre man sig at der altid kommer masser af naturligt lys ind. Med vores glasprofiler, kan vi klare alt for store til små glastage. Med et glastag kan du mærkbart forbedre dit indeklima, og skabe masser ekstra energi. Vi bruger selvfølgelig termoruder, så du holder på varmen, uden at miste noget dagslys.
Med et glastag er der ikke nogen standardløsning, hvert enkelt tag er unikt, og vi sætter en ære i at designe den perfekte løsning til lige netop dit tag. Det betyder at uanset om du ønsker at et komplet tag, eller blot et ekstra ovenlysvindue, så kan vi hjælpe dig med det.


Det betyder også at vi kan integrer ekstra funktioner i tager, såsom aluvinduer med automatisk åbning, klimakontrol, sikkerhedsglas, solafskærmende glas. Vi tager selvfølgelig højde for bygningens æstetik, så glastaget bliver en del af en smuk helhed.
Hos Dansk Aluteknik er vi professionelle, og det er din garanti for at et glastag fra os, lever op til alle lovmæssige og sikkerhedsmæssige krav. Det betyder at du kan være sikker på at et glastag fra os vil holde i rigtige mange år. For os er kundens ønske altid i centrum, og vi gør altid vores bedste for at opfylde alle kundens ønsker.

Glastag monteret på Akutmodtagelsen på OUH