Film på glas

Film på glas


Film på glas er en godt og billigt alternativ til matterede vinduer. I stedet for at bruge en formue på at købe mattede glas til kontoret, kan du få installeret vinduesfolie. Der findes mange forskellige typer af folier, med forskellige egenskaber. Hvis du bare er interesseret i at afskærme dine vinduer mod solens stråler, så kan vi anbefale solfolie, det dæmper skæret fra sollys, samt beskytter møbler mod uv-stråler.
Efter filmen er blevet sat på, behøver man egentligt ikke tænke mere over det, de tåler alle almindelige rengøringsmidler, og holder i mange år.
En anden populær type folie vi også tilbyder, er matteret folie. De slører dine vinduer og glasdøre, og forhindre folk i at kigge udefra. Det kan blandt andet være en perfekt løsning til kontormiljøet, hvor man har mange glaspartier med individuelle kontorer og mødelokaler. På den måde kan man bevare en illusion af et åbent landskab, samtidigt med at man fred for stirrende øjne.
Med film på glas har man også den fordel, at det er muligt nemt at fjerne filmen uden at efterlade spor. I modsætning til andre læsninger der kræver kompliceret installation, skal en film blot klæbes på. Når filmen er påsat, opnår man derudover også ekstra sikkerhed ved ulykker, da filmen vil fange mange af glassplinterne.