Persienner

Persienner


Persienner er et klassisk valg både til kontoret og i privaten. De skygger effektivt for solen, kan justeres alt efter hvor meget sol man ønsker at lukke ind, og kan trækkes op når der ikke længere er brug for dem. En af grundene til persienner er så udbredt i det danske kontormiljø, er uden tvivl hvor budgetvenlige et valg de er. Men for alle dem der er trætte af at se på de sædvanlige kedelige hvide persienner. Så er der håb forude, hos Dansk Aluteknik har vi et stort udvalg af persienner i et mere moderne design. Med en af vores moderne persienner, er designet således at de blot skygger for solen, og ikke blokker for hele udsynet.
Fordelen ved persienner er jo netop, at når der ikke er brug for dem, så er de trukket op og skjulte. Men kan hurtigt hives ned og justeres hvis det bliver nødvendigt. En ting der gør persienner til et fornuftigt valg i det omskiftelige danske vejr. Såfremt det ønskes, så er det også muligt at få installeret udendørs persienner.
Desuden har vi også muligt for at automatiser hele systemet, så det kan betjenes elektronisk fra et sted.
Uanset hvad du ønsker dig, så står vi hos Dansk Aluteknik altid klar til at rådgive til den bedste løsning for dig og dine krav. Hos Dansk Aluteknik sætter vi altid kunden i centrum, kontakt os, enten ved at udfylde vores kontaktformular eller på email mail@danskaluteknik.dk

Solafskærmnings Persienner Lego Billund