Lameller

Lameller


Fordelen ved at vælge et lamelsystem, er at det er utroligt nemt at montere, samtidigt med at de er utroligt holdbare. Med et lamelsystem, består af en aluminiumskinne, hvori de enkelte lameller herefter blot kan klikkes på, uden nogen brug af værktøj. Det betyder at der kan være rigtig meget tid, og omkostninger ved at vælge lameller.
Derudover bliver lamellerne bliver overflade behandlet, så de opnår stor holdbarhed. Desuden hvis uheldet skulle være ude, så er det også muligt at skifte enkelte lameller, det gør hele systemet utroligt nemt, og billigt at vedligeholde.
Der findes mange forskellige former for lameller, til mange forskellige formål. Almindelige lameller til stuen, er og huset er stilsikret valg, og fungere på mange måder identiske med persienner, om end de som regel fylder en smule mere. I den anden ende af spektrummet, har vi komplette facadeløsninger. Det kan f.eks. være som lamelafskærminger, dvs. vandrette eller lodrette lameller der monteres på facaden og skærmer for solen.
Vi står altid klar til at lave en skræddersy løsning til dig, der passer lige netop til dig og bygningens udformning. Hvis du ønsker råd og vejledning, kan du kontakte os, enten på telefon på 21 63 00 55, på mail på mail@danskaluteknik.dk eller ved at udfylde vores kontakt formular, som du finder her.

Special solafskærmnings lameller på Nyborg gymnasium