Kanalplader

Kanalplader


Kanalplader er et alternativ til glasfacader og tag. En kanalplade er et mere mundret navn for plader konstrueret af polycarnonat – hvilket er en form for plastik.

Kanalplader et utroligt fleksibilitet materiale, der kommer i mange afskygninger. Når du kan køber kanalplader, kan du vælge alt fra plader der perfekt ligner almindeligt glas eller du kan vælge plader med en hvid farve, der det værste af solens skær. Det betyder at man både kan lukke sollys ind, samtidigt med at man ikke kan se ind udefra.

Det er slagsstærkt. Kanalplader er langt stærkere end glas, og du løber ikke de samme risiko for at de bliver knust. I modsætning til glas, så er kanalplader, takket være deres konstruktion også naturligt isolerende. Når du bruger kanalplader du behøver du derfor ikke på samme måde bruge en formue at købe termoruder.

Derudover er kanalplader også nemme at vedligeholde, og behøver blot blive let afvasket med jævnemellemrum. Samt de kan holde i mange år.

Kanalplader er også både langt lettere, UV-resistent og er meget energieffektivt. Det er nemt at forme i usædvanlige former, samtidigt med at det beholder sin styrke

Alt det er med til at gøre kanalplader til et tiltrækkende alternativ til glas. Hvis du ønsker at høre mere om Kanalplader, så er du velkommen til at kontakte os, så vil vi hellere end gerne rådgive dig om hvad der er den bedste løsning for netop dig og din situation.