stenfacader

Stenfacader


Hvis du vil have en rigtig flot facade, så kan du med fordel vælge en stenfacade på din bygning. Selvom man ikke skulle tro det, så er det også et fleksibelt materiale.Vi har brugt sten til konstruktionen af vores bygninger i årtusinder, men en moderne stenfacade er noget helt andet end en kold kampestens bygning man ellers kunne foranlediges til at se foran sig.Når du vælger en moderne stenfacade, er der mange muligheder for at give din facade dit helt egen personlige udtryk. Du kan f.eks. vælg mellem en stenfacade i enten beton eller tegl. Alt efter hvad vælger hav vi mange forskellige design, så du kan være med til at give dit helt eget udtryk facaden.

Når du vælger en stenfacade får du mange fordele.

  • Du får en holdbar facade, der med garanti vil holde i mange år.
  • Høj residens overfor vind, vejr og solens stråler. En stenfacade hverken falmer, eller tager skade af det omskiftelige danske vejr.
  • Nem vedligeholdelse. Med en af stenfacade, hvad enten det er tegl eller beton, så kræver det kun let rengøring for vedligeholdelse.
  • Mange forskellige design, i en lang række farver.
  • Er med til at sikre en god isolation.

Kontakt os på mail@danskaluteknik.dk eller på telefon 21 63 00 55, hvis du vil høre mere om mulighederne for at lavet en stenfacade.

Dianavænget Odense