Alufacader

Alufacader


Hos Dansk Aluteknik A/S er vi specialister i døre, vinduer, facade og glastage i aluminium. Kort sagt vi er eksperter i alle slags alufacader. Aluminium er et godt materiale til facader, fordi det er et let og stærkt metal. Vi har mange års erfaring med at udføre alufacader for vores kunder i hele Danmark og kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige facade løsning til netop jeres byggeprojekt.

Gennem vores mange års erfaring har vi opnået et indgående kendskab til alt arbejde med aluminium. Derfor kan vi rådgive og vejlede jer med at navigere de mange muligheder og løsninger inden for alufacader. Vi er forhandlere af Schüco profil systemet, som kan udskæres og samles i alle mål, det betyder, at vi kan lave skræddersyede løsninger til alufacader, alt efter hvad du har af ønsker. Vi kan udføre alukarnapper, indgangspartner, døre og vinduer i alle mål og farver, ligesom Schüco systemet er optimalt til alufacader og glastage.


Fordele ved Aluminium:

  • Aluminium er et yderst stærkt og modstandsdygtigt materiale
  • Aluminium  har en lang levetid
  • Nem vedligeholdelse, kræver kun let rengøring
  • Et miljøvenligt og energibesparende materiale – sikrer dig effektiv isolering, reduceret varmetab og god lyddæmpning
  • Stabilt og let materiale, der giver facaden et mere spinkelt og stilrent look end tunge løsninger i træ, jern eller beton

Alufacader monteret på Vollsmose svømmehal